• سایت رهبری
  • تاريخ :
     ۱۳۹۷/۱۲/۱۱
  • کد خبر : ۱۰۵۲۴۰
دوره آموزشی تربیت مروج متخصص با موضوع آشنایی با شاخص های تولید نهال استاندارد برگزار خواهد شد

دوره آموزشی تربیت مروج متخصص با موضوع آشنایی با شاخص های تولید نهال استاندارد  برگزار خواهد شد

به نقل از مهندس خبیری  مدیر کل دفتر ساماندهی مراکز جهاد کشاورزی و شبکه ترویج ، در راستای برنامه جامع شبکه عاملین ترویج به ویژه مروجین و کارشناسان مستقر در پهنه های تولید ، دوره آموزشی ملی با عنوان " آشنایی با شاخص های تولید نهال استاندارد " ویژه مروجان مسئول پهنه با همکاری موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال ، دفاتر ترویج دانش و فن آوری کشاورزی و آموزش کارکنان  از مورخ  14/ 12 /97  لغایت 15 /12 /97  بمدت 2 روز  برای تعداد 140 نفر و با تدریس اساتید مجرب (محققان برجسته موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال ) ، در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره ) برگزار خواهد شد .

5.7.4.0
    V5.7.4.0