• سایت رهبری
  • تاريخ :
     ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
  • کد خبر : ۱۰۵۶۳۸
نهمین دوره آموزش تربیت مروج متخصص با موضوع آشنایی با شاخص های تولید نهال استاندارد برگزار شد

نهمین دوره آموزش تربیت مروج متخصص با موضوع آشنایی با شاخص های تولید نهال استاندارد  برگزار شد

نهمین دوره آموزش ملی  تربیت مروج متخصص با موضوع آشنایی با ‏شاخص‌های تولید نهال استاندارد با هدف تربیت مروجان متخصص موضوعی نهال، توسط موسسه آموزش و ترویج کشاورزی و مشارکت موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال با حضور دکتر مویدی رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، مهندس خبیری مدیر کل دفتر ساماندهی مراکز جهادکشاورزی و شبکه ترویج، مهندس اسحاقی مدیر کل دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی، دکتر امیری لاریجانی مدیر کل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی، دکتر کاوند معاون تحقیقات کنترل و گواهی نهال موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال، دکتر شاه‌پسند معاون آموزشی، دکتر میررحیمی معاون پژوهشی و دکتر یونسی معاون اداری مالی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و جمعی از کارشناسان موسسه آموزش و ترویج کشاورزی و تعداد 120 نفر مروج مسئول پهنه‌های تولیدی  از 14 استان کشور در روزهای 14 و 15 اسفند ماه سال جاری در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) کرج برگزار شد.

شایان ذکر است،  نخستین روز این دوره آموزشی با ارائه موضوعاتی با عناوین اهمیت نهال در باغبانی، آشنایی با شرایط احداث نهالستان، عوامل و بیماری‌های خاکزاد و آوندی، آشنایی با استاندارد تولید نهال و اصول کنترل و نظارت اجرا شد و در روز دوم مروجان مسئول پهنه های تولیدی ضمن بازدید از نهالستان برادران حسینی در شهرستان نظرآباد استان البرز، مباحث عملی دوره را آموزش دیدند.

5.7.4.0
    V5.7.4.0